Egy nő 285 mérföldes távot tervez lefutni, hogy felhívja a figyelmet a nárcisztikus visszaélésekre

A 47 éves klinikai terapeuta esküvői ruhájában akarja keresztülszelni New York államot. – olvashatjuk a Fox News cikkében.

A New York állambeli Rockland megyéből indul és 12 nap alatt futja le a távot az államon át. Ám nem tipikus sportfelszerelésben teszi mindezt, hanem az esküvői ruháját fogja viselni. Ezzel szeretné felhívni a figyelmet a nárcisztikus személyiségek által elkövetett családon belüli erőszakra, melynek maga is elszenvedője volt. Azt meséli, az esküvői ruha azt hivatott szimbolizálni, hogy a nárcisztikus személyiségzavarban szenvedők gyakran használják az eljegyzés vagy házasság ígéretét, hogy áldozatukat továbbra is irányítsák. Ezt használják az emberek összezavarására.

Ő maga egy szociopata, nárcisztikus személyiségzavarral diagnosztizált embert jegyzett el. Kapcsolatuk idején gyakori volt a körforgás. Megsebezte, majd megnyugtatta. Ahogy rengeteg kultusz vezetője is teszi.

Azt mesélte, hogy egyszer autó nélkül hagyta Cape Codban, majd lakattal kizárta a házból miután egy bérautóval hazament.
Néhány hónappal később úgy döntött elhagyja a férfit. Vőlegénye válaszul leköpte és sértegette.

Édesapját vesztesnek nevezte (aki 30 éve hunyt el, a nő 18 éves korában), majd kihipózta a ruháit.

Ám itt sem állt meg. Megpróbálta kirúgatni a helyi családon belüli erőszak áldozataival foglalkozó központ testületéből is. Azt meséli a nő, mennyire ijesztő volt az egész. Érzelmileg egy nukleáris becsapódáshoz tudja hasonlítani, melyet követően ki kellett mászni a gödörből.

Bár a szakítás idején munkanélküli volt, létrehozott egy nonprofit szervezetet Meséld el egy terapeutának névvel, mely a nárcisztikusok áldozatait segíti.
Emellett képzett terapeutaként dolgozik New Yorkban, New Jersey-ben és Massachusetts-ben. Mindemellett éppen egy életvezetési programot fejleszt, amely világszerte elérhető lesz.

A futást május 17-én kezdi Oswego-ban. Napi átlag 23 mérföldet fog futni és május 29-én New York City Washington Heights negyedében ér véget.

A nő szeretne a figyelemfelkeltő futással $200.000-t összegyűjteni, hogy a családon belüli erőszak elszenvedőinek létrehozott menedékházakat támogassa azokban a megyékben, melyeken átfut.

Főként azt szeretné ezzel elérni, hogy a hozzá hasonlókat elszenvedett nők tudják, nincsenek ezzel egyedül.