szerda, január 26, 2022
Kezdőlap Gasztronómia Pulyka saslkik lámpás módra

Pulyka saslkik lámpás módra

Mármint fejlámpás, mert sajnos napról-napra kevesebbet grillezhetünk napsütésben. Csökkennek a napsütötte órák száma amivel mi sem számoltunk amikor nekiálltunk a vacsorának. A pulyka saslikot már fejlámpával a fejünkön (fél nyolckor) sütöttük készre és kattintottuk le nektek.

Eszközök:

  • Weber Pulse grill

Hozzávalók 6 db saslikhoz:

  • 500 g pulykamell
  • 3 db saslik hagyma
  • 6 db mini paprika
  • só, bors, koriander, fűszerpaprika

Elkészítés:

30 °C-ra felforrósított Pulse grillben sütöttük meg és csípős szósszal fogyasztottuk el.

Könnyű vacsora hétköznapokra, ha van fejlámpátok és egy Weber grilletek otthon!

Forrás: Merfam Kft.

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments