5 jel, hogy a srác soha nem akar megházasodni

0
52

Csak a buli

Ha a pasid elmúlt 20, sőt, még 25 is, és még mindig csak és kizárólag a haverjaival akar lógni egy bárban, akkor az egy intő jel lehet. A féktelen bulizások és a felelőtlen viselkedés mind arra utalhat, hogy ez a srác bizony elképesztő távol áll attól, hogy megházasodjon, és inkább maradna még egy kicsit tini…

No family, no stress

Soha nem akar talizni a családtagjaiddal, de igaziból ők se bírják nagyon a kiválasztottadat? Érdemes elgondolkoznod, hogy ez miért alakult így. A pasid talán így is üzen neked, hogy ő bizony nem akarja túlságosan komolyra fordítani a szitut köztetek, a családod pedig tudat alatt érzi ezt, és ezért nem kedvelik túlságosan.

Nincs mi, csak én

Ha egy srác folyton csak magáról beszél, magával foglalkozik, és soha nem említi a „mi” szót, akkor ott a piros lámpa bizony elég durván villogni kezd. Ha a szerelmed szótárában nincs benne a „mi”, vagy az „együtt” szó, akkor még túl önző és valószínűleg éretlen ahhoz, hogy a veled közös életen gondolkozzon…

Jóban és jóban

Egy pár akkor is ott van a másiknak, amikor az a legjobb és a legrosszabb korszakát éli, épp ettől válik igazán komollyá egy kapcsolat. Ha viszont a pasi nem tud, és nem is akar kezelni téged, amikor szomorú vagy ideges vagy, akkor lehet, hogy érdemes elgondolkoznod azon, hogy mennyire komoly ez a dolog, és hova tart a kapcsolatotok.

Minek kell jövőkép?

A pasid csak a mának él, semmit nem tervez a jövővel kapcsolatban? Ha felteszed neki a kérdést, hogy hol szeretne tartani 5 év múlva, ő pedig csak gyerekes és komolytalan dolgokat mond, amikben te egyáltalán nem vagy benne, akkor ez a srác valószínűleg egyáltalán nem akarja, hogy bekössék a fejét.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét