Cindy Crawford bevallotta: nagyon félt, amikor Diana hercegnével találkozott

0
46

Cindy Crawford barátnője, a szintén szupermodell Naomi Campbell interjú-sorozatának, a No Filter With Naominak volt a vendége Youtube-on és többek között arról is őszintén beszélgettek, milyen az élet a karanténban. Cindy ebben a videochaten készült interjúban mesélt arról, hogy milyen élmény volt legelőször találkozni Diana Wales-i hercegnével és az akkor még tinédzser Vilmos herceggel.

„Annyira félelmetes volt a Kensington-palotában lenni és Diana hercegnével találkozni. Bár ő nagyon közvetlen volt, de a protokoll annyira szigorú, ráadásul – gondolom, mert nem vagyok angol -, egy részét nem is értettem igazán” – mondta Crawford.

Cindy azt is elmesélte, milyen lazának tűnt a hercegné: „Olyan érzés volt, mintha csak egy barátnőm házába mentem volna látogatóba. Azt hiszem, farmert és kasmírpulóvert viselt. Nem mezítláb volt, de majdnem annyira fesztelen volt a hangulat.”

Campbell, aki már harminc éve Crawford jó barátnője, hozzátette, milyen szerencsésnek érzi magát, hogy ő is találkozott Dianával: „Tetszett, hogy milyen szerény, milyen közvetlen és emberi volt… boldog vagyok, hogy ha csak rövid ideig is, de ismerhettem.”

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét