Kiderült, miért verekedett össze Kim és Khloé Kardashian

0
59

Kim és Kourtney kapcsolata gyakorlatilag napról napra feszültebb lesz. Biztosan emlékszem te is, hogy a két nővér veszekedése legutóbb odáig fajult, hogy családi valóságshowjuk forgatásán Kourtney hozzávágott valamit Kimhez, Kim pedig konkrétan megütötte Kourtneyt. „Nem mondasz semmit?” – kérdezte Kourtney, miközben hozzávágta üvegét tesójához, aki erre így reagált: „Soha többé ne csináld ezt velem!” Majd egyszerűen behúzott egyet nővérének.

Mindez már jó néhány hete történt, a Keeping Up With the Kardashians legújabb epizódjának előzeteséből viszont nagyon úgy tűnik, hogy a viszonyuk azóta sem rendeződött. A videóban Kourtney őszintén vallott a nem túl békés kapcsolatukról.

Kourtney szerint Kim és Khloé is máshogy viselkednek vele a forgatás alatt, mint a privát életükben. „Ha nem ebben a környezetben vagyunk, minden rendben van köztünk. De ahogy elindul a film, elviselhetetlen a viselkedésük” – mondta.

Kim nemrég a Tonight Showban beszélt Kourtney-ról: „Úgy érzem, hogy nagyon sok a harag benne, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy nem igazán akarja már folytatni a szereplést. De nem az a fajta ember, aki könnyen meghozza a döntéseit. (…) Csak azt szeretnénk, ha kitalálná végre, hogy mitől ilyen boldogtalan.”

Kourtney szavaiból mi arra következtetünk, hogy Kim valójában csak a show kedvéért gonoszkodik testvérével. A legutóbbi húzásukkal viszont tényleg túllőttek már a célon…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét