Lekövérezték a Gossip Girl terhes sztárját, így vágott vissza

0
54

Leighton Meester, aki Blair Wardolfot játszotta a Gossip Girl sorozatban, éppen egy Instagram Live közepén tartott kolléganőjével, Kimrie Lewis-val, amikor észrevette, hogy a komment szekcióban valaki úgy döntött, hogy lekövérezi.

„Valaki épp most írta ide, hogy meghíztam. Milyen kedves tőle” – fordult oda az élőzés közben Kimrie-hez, akivel a Single Parents című sorozatban játszanak együtt.

„Hát ez nem volt szép tőle” – válaszolta Kimrie.

Szerencsére Leightont nem kell félteni, egyáltalán nem vette magára ezt a beszólást és szinte azonnal folytatták is az élő bejelentkezést. A színésznőről egyébként nem rég derült ki, hogy várandós második gyermekével. A baba öt évvel később érkezik a tesójához képest, Adam Brody és Leighton pedig már alig várják, hogy bővüljön a kis családjuk.

A család egyébként nagyon keveset oszt meg a nyilvánossággal, és hivatalosan még egyikőjük sem erősítette meg a hírt, hogy Leighton valóban terhes a második babájával. Sőt, igaziból semmi erre utaló jelet nem posztolt eddig Instán, pedig a pocakját elnézve már elég régóta esedékes a dolog.

Anno az első babájukat, Arlo Day Brodyt is jóval a szülés után mutatták meg először a nagyvilágnak, de ezt sem szándékosan tették, csupán a lesifotósok kapták le őket, miközben az utcán sétálgattak.

Reméljük ezúttal hamarabb láthatjuk majd a kisbabát, bár, ha a színésznőnek továbbra is beszólogatnak, akkor erre semmi esély nem lesz.

via GIPHY

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét