Lili Reinhart ismét kikelt magából a trollok miatt

0
7

A Riverdale legszuperebb sorozatbeli és IRL párosának járó cím egyértelműen Lili Reinhartnak és Cole Sprouse-nak jár. Még akkor is, ha néhány troll folyamatosan próbálja tönkre tenni a kapcsolatukat. Hiszen néhány hónapja alaptalanul pletykálni kezdtek a szakításukról, és ez azóta időről időre mindig újra felmerül.

Most épp ugyebár azért, mert egyesek szerint Cole megcsalta Lilit a modell, Kaia Gerberrel. Bár a Jugheadet alakító színész korábban már kifakadt az álhírek terjesztőire Instán, sőt a barátnője is mellé állt, a Twitteren ennek ellenére jó ideje a #ColeSprouseIsOverParty az egyik legnépszerűbb hashtag.

Így eljött az idő, hogy Lili újra kiálljon a pasija mellett. „A Twitter egy annyira gonosz hely. Olyan könnyű szemétkedni a rohadt telefonotok mögött, nem? Ezért döntenek úgy az emberek, hogy nem osztják meg senkivel a magánéletüket. Ezért nincs sokaknak social médiája. A bullying miatt!– írta a már kitörölt posztjában a Twitteren.

„Kérlek, mérjétek fel újra az egótokat, mielőtt megint hülyeséget tweeteltek. Könnyű kritizálni valakit és gyűlöletet szítani, ha ettől érzed magad hatalmasnak. De valójában nem vagy az. Nem vagyok hajlandó befogni a szám ilyen helyzetben. Fogalmatok sincs, mennyire romboló hatása van ezeknek a szavaknak. Bárki számára. Ez bántalmazás. Semmilyen kifogás nincs rá!– fejtette ki a véleményét a sztár.

Egyetértesz Lilivel?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét