Maradj otthon: élesztő nélkül is süthetsz kenyeret!

0
64

Patikamérlegen porciózod a porélesztő utolsó morzsáit? Képzeletben már minden kelt tésztás dolgot megsütöttél a friss élesztőddel, de igazából tartogatod, míg lehet? Nekiálltál kísérletezni, de „Kovászka” még a fejlődés fázisában van? Ha ismerős a helyzet, akkor se keseredj el, összegyűjtöttünk néhány kenyeret és péksüteményt, amelyek többsége szódabikarbónával vagy sütőporral is elkészíthető.

Mutatunk egészséges, Ch-diétába illeszthető darabokat, lepénykenyereket és házi tortillát egyaránt, többségükhöz olyan hozzávalók kellenek, ami biztosan akad otthon, nem kell ezért boltba menned.

Kattints a képre, és töltsd le szuper gyűjteményünket!

Receptek és fotók: Nagy Tünde, Vrábel Kriszta

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét