Matt Pro Ink Folyékony Ajakrúzs

0
81

Nem számít, ha élénkvörös, nude vagy lágy rózsaszín – egy izgalmas rúzs mindig nélkülözhetetlen a csodálatos megjelenéshez. A rúzs szerelmeseinek különösen fontos, hogy a rúzs bármilyen helyzetben megállja a helyét, az étkezéstől a gyengéd csókokig az orrfújáson át.

Az új CATRICE Matt Pro Ink Folyékony Ajakrúzs tökéletes társ a mindennapi használatra vagy különleges alkalmakra az egyedülálló, tartós formulájával. Minden rúzs kollekcióban must-have termék. Tégy jó benyomást, ne nyomot – a CATRICE segítségével.

Tart, és tart, és tart – akár 12 órán át is! Az új, szuper hosszan tartó, Moringa Butterrel dúsított Matt Pro Ink Non-Transfer Folyékony Ajakrúzs ideális társ egy hosszú napra, mert minden helyzetben megállja a helyét. Folyékony textúrája kellemesen könnyű az ajkakon, gyorsan megszárad és sima, matt felületet eredményez. A Folyékony Ajakrúzs összesen tíz színben kapható: nude árnyalatától a fényes tavaszi és nyári tónusokig a klasszikus vörös árnyalaton át.

Ár: 1 659 Ft*

 

 

További információkért látogass el a Catrice hungary Facebook oldalára vagy a www.catrice.eu/hu weboldalra, illetve termékeink megvásárolhatók már a lovebrands.hu webshopban is

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét