Minden, amit tudni szeretnél a “Doktor Szöszi 3”-ról

0
62

Nem csalás, nem ámítás: a Doktor Szöszi 3 tényleg megtörténik, és nem tagadjuk, hogy teljesen odavagyunk meg vissza.

És mivel 18 év telt el a Elle Woods történetének kezdete óta, valamint 16 évvel a második film után, nem kérdés, hogy a harmadik rész lázba hozza-e a világot.

Míg jelenleg a legtöbb filmforgatás szünetel, úgy tűnik, erről a projektről nem feledkeztek el. Szeretnéd tudni a részleteket? Itt van minden, amit tudnod kell, a történettől a színészekig.

Mi a legújabb hír a „Doktor Szöszi 3”-ról?

Amikor április 6-án Reeser Witherspoon Jennifer Lopezzel diskurált videóhíváson, Lopez azt mondta, hogy nemrég nézte meg a Doktor Szöszit a gyerekeivel és imádták. Witherspoon azt mondta, a második után most egy harmadik részen is dolgoznak.

Miről fog szólni a „Doktor Szöszi 3”?

Ezen a ponton nem sokat tudunk a forgatókönyről, de Witherspoon egy interjúban azt sugallta, hogy Elle egy hős útját járja majd. Jelentsen ez bármit.

Kik szerepelnek majd a „Doktor Szöszi 3”-ban?

Nekünk egyelőre elég annyi, hogy Reese Witherspoon lesz a nagyon szerethető bombázó jogász, Elle Woods.

A Hatalmas kis hazugságok sztárja még 2018 júniusában jelentette be a folytatást Instagramján, ahol egy gumimatracon fekszik Elle ikonikus rózsaszín flitteres bikinijében, ezzel a képaláírással: “It’s true… #LegallyBlonde3”.

View this post on Instagram

It’s true… #LegallyBlonde3

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on Jun 7, 2018 at 5:02am PDT

Az eredeti forgatókönyvírók, Kirsten ’Kiwi’ Smith és Karen McCullah szintén visszatérnek, a produceri munkát pedig Witherspoon saját cége, a Hello Sunshine végzi.

A csivava, Bruiser visszatéréséről egyelőre nincs hír.

Mikor láthatjuk a „Doktor Szöszi 3”-t?

Leállt a filmipar, azonban Witherpoon beszélgetése J.Lo-val reménykeltő. Talán előbb is láthatjuk a filmet, mint gondolnánk!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét