Nézd meg Lady Gaga és mások érzelmes előadásait a Together At Home koncerten!

0
62

Lady Gaga volt az egyik nagy név a tegnapi, hírességekkel teli Together at Home jótékonysági koncerten a WHO számára. A műsor elején Gaga a Smile c. szám gyönyörű feldolgozását énekelte el.

A koncert előtt Gaga bejelentette, hogy a Global Citizennel közösen már 53 millió dollárt gyűjtött össze a Világ Egészségügyi Szervezet számára. A Global Citizen ügyvezető igazgatója, Hugh Evans azt mondta, Gaga „vezető szerepet” vállalt abban, hogy cégeket és embereket inspiráljon az adakozásra.

A Together At Home világkoncertet a YouTube-on lehetett követni a világ bármely pontjáról, és több mint 70 híresség szerepelt benne.

 

„Nagyon örülök, hogy együtt vagyunk otthon, és hogy részese lehetek a COVID-19 elleni harcban a Global Citizennel és a WHO-val úgy, hogy pénzt gyűjtünk. Mindennap gondolok az egészségügyi dolgozókra, akik az életüket teszik kockára értünk, és imádkozom értük. És gondolok azokra is, akik otthon vannak és arra gondolnak, mikor fog a helyzet változni. És én ma este csupán engedni szeretném, hogy mosolyogjanak egy kicsit” – csapott a húrok közé az énekesnő.

Nézzünk néhány további izgalmas bejelentkezést! J.Lo:

Billie Eilish a Sunny-val varázsolt jókedvet

Lizzo pedig a Change Is Gonna Come-mal adott reményt

“Köszönöm mindenkinek, aki dolgozik értünk, köszönöm azoknak, akik otthon maradnak, szeretlek Titeket, meg fogjuk oldani, együtt túlesünk rajta”- köszönt el Lizzo többmillió nézőtől a világon.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét